Constantijn met jazz artiesten op jazz festival door heel Nederland

Jazz Festival

Jazz artiest boeken

Op zoek naar Live Jazz muziek voor een lokaal jazz festival? Het repertoire van Constantijn en zijn band ‘The Shepherds’ is zeer geschikt voor klein- tot middelgrote festivals. Constantijn speelt een aangename set met afwisseling van jazz klassiekers en bekende pop nummers met jazz invloeden. Bekijk de compilatie van het optreden van Constantijn & The Shepherds tijdens Voorschoten Jazz Culinair. Een gevarieerde set met muziek voor iedereen!

Jazz band op maat!

Een band met 5 muzikanten? Of liever een kleinere band in verband met een wat kleiner podium? Alles is bespreekbaar! Constantijn speelt met verschillende jazz muzikanten. Door een groot netwerk in de jazz-scene door onder andere zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag speelt Constantijn geregeld in diverse samenstellingen. Allemaal jonge en getalenteerde muzikanten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct Jazz muzikanten boeken

Weet u al precies wat u wilt voor uw festival? En wilt u snel schakelen omdat uw festival al op korte termijn plaats vindt? Neem contact op met uw boekingsaanvraag via het boekingsformulier.

   

Reviews

Door Nynke Kramer op 02/10/2018 via gigstarter.nl
Vlotte communicatie, goede afstemming van muziek aan onze wensen, prima band. Voor herhaling vatbaar.

Door Karin Fokker op 10/10/2016 via gigstarter.nl
Bijzonder prettig, flexibel. Goede muzikanten en goede zang. Professionals.