Constantijn Schaap en de West Coast Big Band

Big Band

Samen met de West Coast Big Band brengt Constantijn: A Tribute to Frank Sinatra.

Een big band voor een besloten feest, een bedrijfsfeest of een jazzfestival? Constantijn brengt samen met de West Coast Big Band uit Den Haag een tribute to Frank Sinatra. Een fantastisch repetoire met een zeer ervaren big band.

De West Coast Big Band is een echt jazzensemble met een avontuurlijk en swingend bigband repertoire op niveau. De band werkt regelmatig samen met gerenommeerde vocalisten uit de jazzwereld, zoals Greetje Kauffeld, Denise Jannah en Deborah J. Carter. Deze keer brengt de West Coast Big Band een ode aan Frank Sinatra, en heeft hiervoor een keuze gemaakt uit de grote hoeveelheid prachtige songs die ‘The Voice’ Frank Sinatra heeft vertolkt. De band heeft ervoor gekozen om de originele arrangementen ten gehore te brengen zoals vertolkt door o.a. het Count Basie orkest.

Dit genre ligt Constantijn wel. Niet gek dat hij dan ook het vocale gedeelte voor zijn rekening neemt. Optreden met de West Coast Big Band is voor hem een droom die uitkomt! Bekijk het live optreden bij Societeit Engels.

De Big Band staat onder leiding van Nils van Haften. Geïnteresseerd in een persoonlijk en uniek big band optreden? Neem contact op!